Δανάη Μιχαλάκη: Η συμβίωσή της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου και η μητρότητα
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η συμβίωσή της με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου και η μητρότητα

Η Δανάη Μιχαλάκη μας μάγεψε ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισες και σύντομα ετοιμάζεται για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες μέσα από τη σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. Η ίδια μιλάει για την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και πρωταγωνιστή της σειράς Γλυκάνισος, Γιώργο Παπαγεωργίου ενώ αποκαλύπτει πώς προσεγγίζει το θέμα της μητρότητας. 

Όπως δηλώνει στη συνέντευξή της, δεν χάνει επεισόδιο της σειράς όπου παίζει ο άντρας της, περιγράφει τη καθημερινότητά της μαζί του και παραδέχεται ότι ο έγγαμος βίος είναι πολύ καλύτερος από ό,τι πριν παντρευτεί...

Προλαβαίνεις να δεις «Γλυκάνισο», τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο σύζυγός σου, Γιώργος Παπαγεωργίου;

Εννοείται το βλέπω!

Υπάρχει πιθανότητα στις εμφανίσεις του συγκροτήματός του, Polkar, να δούμε κι εσένα πάνω στη σκηνή;

Όχι, αυτό ποτέ (γελάει)! Το έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ ντροπαλή με το τραγούδι, αλλά, αν πρέπει να το κάνω για τη δουλειά μου, θα το κάνω. Και ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος ότι αν ανέβω πάνω, θα ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι κάτι που θα το ήθελα μελλοντικά. Σίγουρα έγινε μια ωραία αρχή στις «Άγριες μέλισσες» και είχα την ευκαιρία να δείξω και αυτή μου την πλευρά και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ ωραίους ανθρώπους τον Alex Sid, την Ουρανία Πατέλη, την Αναστασία Μουτσάτσου και όλους τους μουσικούς στα live που κάναμε με τα Μελισσάκια. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμένα, γιατί, πέρα από το ότι έπρεπε να τραγουδήσω ζωντανά στο γύρισμα, ήταν κι αυτό ένα τεράστιο μάθημα μέσα σε όλα αυτά που έμαθα στις «Μέλισσες» και μια αξέχαστη εμπειρία. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με το τραγούδι, αλλά όλα στην ώρα τους.

■ Προλαβαίνετε να βρεθείτε; Παρακολουθεί ο ένας τη δουλειά του άλλου; Συζητάτε για τη δουλειά ή την αφήνετε εκτός σπιτιού;

Τα συζητάμε, δεν μιλάμε όλη την ώρα για τη δουλειά μας. Λέμε τα νέα μας καθημερινά, τους προβληματισμούς που μπορεί να έχουμε. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να μου λες μόνο καλά λόγια. Θέλω να ακούσω τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Πάντα βρίσκεις χρόνο για να μιλήσεις και να βρεθείς με τον άνθρωπό σου και να είσαι εκεί γι' αυτόν.

■ Το ότι το καλοκαίρι κάνατε περιοδεία στην ίδια παράσταση, σας έκανε καλό;

Ναι, φυσικά. Ήταν περιοδεία, εμείς το βαφτίσαμε και λίγο διακοπές γιατί πήγαμε σε τόσα μέρη και ήταν πολύ ωραία εμπειρία να είμαστε μαζί.

■ Μετά από έναν χρόνο έγγαμου βίου, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου;

Όχι, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Αν κάτι αλλάζει, είναι προς το καλό.

■ Πώς αντιλαμβάνεσαι το θέμα της μητρότητας;

Δεν είναι κάτι που προγραμματίζω. Οπότε έρθει. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι ή δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει, όταν θέλει.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved