Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω πληγωθεί και από φίλους και από σχέσεις και έχω πληγώσει»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Έχω πληγωθεί και από φίλους και από σχέσεις και έχω πληγώσει»

Αυτή την περίοδο ο Αλέκος Συσσοβίτης κάνει γυρίσματα στην Κρήτη για την ταινία «Καπετάν Μιχάλης», από το ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη, με τον Αιμίλιο Χειλάκη, σε παραγωγή του Κώστα Χαραλάμπους.

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη στιγμή στην πορεία του, όμως δεν είναι πάντα έτσι. «Όταν ζεις όμορφες στιγμές στο θέατρο, μεταμορφώνεσαι, γίνεσαι παιδί. Στις δύσκολες στιγμές, πρέπει να έχεις μεγάλο ψυχικό σθένος. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει - και έχω κάνει πολλές χειρωνακτικές. Η έμπνευση, πάντως βρίσκεται σε δύσβατα μονοπάτια».

Ο Αλέκος Συσσοβίτης θέλει να κάνει ουσιαστικές καλλιτεχνικές επιλογές μια ελευθερία που του δίνει ο πολυχώρος που διατηρεί.

«Είμαι συνιδιοκτήτης του πολυχώρου "Φάουστ" και ξενυχτάω ακόμη. Η δημιουργία του χώρου έγινε για να μπορώ να έχω επιλογές στην υποκριτική. Θέλω να κάνω λίγα και καλά πράγματα», τονίζει. Η νύχτα είναι ξελογιάστρα, όμως δεν κατάφερε να βγάλει εκτός ορίων τον δημοφιλή ηθοποιό.

«Όταν είσαι νέος και είσαι στη νύχτα, φτάνεις σε οριακά πράγματα, αλλά ευτυχώς είμαι στα πόδια μου. Τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόστος. Οι άνθρωποι πρέπει να τολμούν και να ρισκάρουν, γιατί τα μεγάλα επιτεύγματα δεν γίνονται αναίμακτα», εξηγεί.

«Δεν είμαι θέσει εργένης»

Στο μυαλό των περισσοτέρων, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει καταγραφεί ως ο αιώνιος εργένης. Είναι όμως «Δεν είμαι θέσει εργένης», απαντά.

«Όταν οι οκτώ στους δέκα που παντρεύονται υπόσχονται αιώνια πίστη και χωρίζουν, δεν ισχύει το "για πάντα μαζί". Δεν πιστεύω στο "για πάντα". Ήμουν έτοιμος κάποια στιγμή, αλλά δεν συνέβη. Παρ' όλα αυτά, δεν είμαι απόλυτος».

Μπορεί να θεωρείται δύσκολος άνθρωπος όμως είναι συνεπής. «Έχω πληγωθεί και από φίλους και από σχέσεις και έχω πληγώσει», παραδέχεται.

«Δεν σημαίνει πως όλοι όσοι μπαίνουν με ευκολία σε έναν γάμο είναι εύκολοι, γιατί τελικά αποδεικνύονται δύσκολοι. Δεν θα το παίξω γενναίος, για να σου πω πως είναι ξεκάθαρη επιλογή μου. Μπορεί να έχω διάφορα μέσα μου, που δεν με αφήνουν να λειτουργήσω, αλλά, αν δεν το νιώθω βαθιά, δεν το υπηρετώ», λέει ο ηθοποιός, έχοντας βαθιά κατανόηση για την ανθρώπινη φύση.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved