Μαίρη Συνατσάκη: Μας έδωσε μία μικρή γεύση από τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Μας έδωσε μία μικρή γεύση από τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Η Μαίρη Συνατσάκη ανυπομονεί πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή, με τον οποίο και ζουν τον απόλυτο έρωτα. 

H Μαίρη Συνατσάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και από την αρχή μάλιστα της εγκυμοσύνης της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα της, αλλά και όλες τις μεταπτώσεις στην διάθεσή της, ανάλογα με τον μήνα που διένυε.

Το βράδυ της Παρασκευής (18-11) η νεαρή influencer και μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο με το οποίο και έλεγε στους followers της ότι μπήκε στο μήνα της και ανυπομονεί πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της.

Η επιχειρηματίας έχει ήδη αρχίσει να προμηθεύεται τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη νέα ζωή ως μαμά και μας το αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.

Συγκεκριμένα, σήμερα (24/11), η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις πρόσφατες αγορές που έκανε για το πρώτο της παιδάκι και με ένα συγκινημένο emoji, δήλωσε πως τώρα ξεκλειδώνει μία νέα πίστα ζωής.

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της το καρότσι του μωρού της ενώ μας έδωσε και μία μικρή γεύση από την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι της με όλες τις κούτες που έρχονται με αφορμή τον ερχομό του παιδιού.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved