Λευτέρης Δημηρόπουλος: Η σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, η ηλικία και το σοβαρό τροχαίο
Showbiz

Λευτέρης Δημηρόπουλος: Η σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, η ηλικία και το σοβαρό τροχαίο

Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού τόσο των συναδέλφων ηθοποιών αλλά και του κοινού που τον παρακολουθεί στους ρόλους που αναλαμβάνει.

Φέτος, τηλεοπτικά τον απολαμβάνουμε μέσα από τη συμμετοχή του στην ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express ως έτερον ήμισυ του Γιάννη Αϊβάζη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι 40 ετών, κατάγεται από τη Δράμα όμως ζούσε για χρόνια στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη. Είχε σπουδάσει υποκριτική και θέατρο στη σχολή του Ανδρέα Βουτσινά ενώ παρακολούθησε μαθήματα δραματικής τέχνης της Μόνας Κιτσοπούλου καθώς και στο «Θέατρο των Αλλαγών». «To θέατρο ήταν για μένα ένας κρυφός έρωτας όσο ήμουν μικρός. Δεν το έλεγα παραέξω. Η πρώτη φορά που το συζήτησα με τους γονείς μου ήταν στο τέλος της τρίτης λυκείου. Τελικά έμεινε εκεί… στη συζήτηση. Τελειώνοντας με τις υποχρεώσεις μου στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. πήρα την απόφαση να γραφτώ σε μια σχολή θεάτρου αρχικά. Αυτή ήταν το Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης της Μόνας Κιτσοπούλου, η Παράθλαση. Εκεί έμαθα όσα βασικά και απαραίτητα μπορούν να διδαχθούν για το θέατρο. Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εκεί μέσα» είχε πει εκείνος σε συνέντευξή του για την αγάπη του για το θέατρο.

Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος έχει σημαντικές συνεργασίες να καταγράψει στο ενεργητικό του και κυρίως με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ήταν οι Μανούσος Μανουσάκης, η Άννα Βαγενά, ο Γιώργος Κωνταντίνου, η Σοφία Σπυράτου, ο Δήμος Αβδελιώτης και πολλοί ακόμα.

Ανάμεσα στις τηλεοπτικές σειρές όπου έχει συμμετάσχει είναι:

Κρίσιμες Στιγμές ΕΡΤ1

Έγκλημα και Πάθος ΑΝΤ1

Η Δικαίωση MEGA

Η Εκδρομή ΑΝΤ1

Αλλού Ξημερωμένοι SIGMA Κύπρου

Έρωτας ήταν και... τελείωσε

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε δει το όνομά του να φιγουράρει σε tabloids λόγω της σχέσης που διατηρούσε με πασίγνωστη τραγουδίστρια. Ο λόγος για την όμορφη Θωμαή Απέργη με την οποία μάλιστα έβγαινε για αρκετό καιρό. Φωτογραφίες τους είχαν φιλοξενηθεί στα media και μάλιστα κάποιοι υποστήριζαν ότι το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τελικά, όμως το ζευγάρι αποφάσισε κάποια στιγμή να δώσει τέλος σε αυτόν τον έρωτα μιας και όπως λένε, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Ο εφιάλτης ενός τροχαίου

Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος το 2015 έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου. Ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με μέλη του θιάσου Νινέτας Λεμπέση και κινούταν κανονικά στην πορεία του, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε επάνω τους. Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση, το αυτοκίνητο καταστράφηκε αλλά οι ηθοποιοί δεν τραυματίστηκαν. Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο διαλύθηκε, όμως όλοι οι επιβαίνοντες βγήκαν σώοι και αβλαβείς από αυτό.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved