Τα «καρφιά» της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Ραμόνα Βλαντή μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη
Showbiz

Τα «καρφιά» της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Ραμόνα Βλαντή μετά τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη

Όπως όλα δείχνουν μια νέα κόντρα ξεκίνησε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνίστριες την Ραμόνα Βλαντή και την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε σε εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Συγκεκριμένα η Ραμόνα δήλωσε:«Δε νομίζω ότι συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Εάν συγκρίνω τον εαυτό μου κάποιες Ελληνίδες που ξέρω, ας πούμε με μία Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω τέσσερις γλώσσες»!

Λίγη ώρα αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Το μοντέλο και επιχειρηματίας ανέφερε:«Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα για μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για εμένα σε σχέση με τα ελληνικά μου, σας έχω πει ένα πράγμα και το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης…. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς με καλοσύνη στην κακία”».

Και πρόσθεσε:«Τα πιο ακριβά σχολεία του κόσμου, οι μεγαλύτερες σχολές μόδας και τα ινστιτούτα ομορφιάς, δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που λέγετε ενσυναίσθηση, αγάπη και καλοσύνη».

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτω από το βίντεο της έγραψε:«Μην ασχολείστε με πέτρες που σας πετάνε, να τις μαζεύετε και να χτίζετε αθόρυβα».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved