Στεφανία Γουλιώτη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη μετά την είσοδό της στο Maestro
Showbiz

Στεφανία Γουλιώτη: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη μετά την είσοδό της στο Maestro

Χθες (24/11) η Στεφανία Γουλιώτη έκανε την είσοδο της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro και συγκλόνισε τους τηλεθεατές με την ερμηνεία της.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο!!

Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα!!

Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές . Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια. Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον. Σε αυτό η Αλεξάνδρα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά!

Με συγκινεί η γυναίκα που επιθυμεί παιδί μα δεν μπορεί , η γυναίκα που κακοποιείται, η γυναίκα που θυσιάζει τις προσωπικές επιθυμίες για τα παιδιά της, η αδύναμη , εκείνη που παλεύει να βρεί μια θέση στην κοινωνία, εκείνη που δεν κοιμάται τα βράδια γιατί νιώθει μόνη, εκείνη που βλέπει τη νιότη να χάνεται, εκείνη που κουβαλάει το νεκρό παιδί μέσα στην κοιλιά της, εκείνη που μεγαλώνει την αγκαλιά της να χωρέσουν κι άλλα παιδιά χωρίς γονείς απο τις βόμβες που πέφτουν, εκείνη που έκανε παιδιά χωρίς να θέλει , εκείνη που φοβάται να εκφράσει τις βαθιές επιθυμίες της , εκείνη που αγαπά το «λάθος» άνθρωπο , εκείνη που προδόθηκε και άλλες πολλές πολλές πολλές.

Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο! Σας ευχαριστώ και πάλι αλλά κυρίως @christopherpapakaliatis για την υπέροχη ιστορία που με έβαλες να πω!

Και τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο συνεργείο που με τη βοήθειά του επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Στεφανία Γουλιώτη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved