Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Όχι μόνο μεγάλωσε αλλά πήγε και φαντάρος!
Showbiz

Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι μαζί»; Όχι μόνο μεγάλωσε αλλά πήγε και φαντάρος!

Ποιος θα ξεχάσει το όμορφο αγοράκι με τα ανοιχτόχρωμα μάτια που υποδυόταν τον μικρό γιο του Γιάννη Μπέζου στο «Ευτυχισμένοι μαζί», τον Γιαννάκη; 

Ο χαριτωμένος γλυκούλης πλέον όχι μόνο έχει μεγαλώσει αλλά αυτόν τον καιρό κάνει τη θητεία του. Μάλιστα δεν πρέπει να έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που κατετάγη αφού βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου της Λαμίας.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία του από εκεί, δείχνοντας περήφανος και χαρούμενος που υπηρετεί τη μαμά πατρίδα.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Σάββας Σαλίπας όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε μιλήσει για τη ζωή του όπως έχει διαμορφωθεί πλέον.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό».

Αυτή η στιγμή λοιπόν για τον Σάββα ήρθε. Ο ίδιος φυσικά έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την εποχή που έπαιζε στην αγαπημένη κωμική σειρά του Mega η οποία συνεχίζει να προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από τη συχνότητα του καναλιού. Όπως είχε πει στη συνέντευξή του:

«Για τον ρόλο στο "Ευτυχισμένοι μαζί" επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματά μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι. Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 2 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος. Όταν εμφανίστηκα, σταμάτησε το πανήγυρι, φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα... Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το "Ευτυχισμένοι μαζί" θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved