Παπαζήσης: Mιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Παντούση – «Ναι, είμαστε μαζί»
Showbiz

Παπαζήσης: Mιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Παντούση – «Ναι, είμαστε μαζί»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την, Αναστασία Παντούση.

H Αναστασία Παντούση και o Ιωάννης Παπαζήσης μπορεί να είναι μαζί αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός ουδέποτε είχε μιλήσει ανοιχτά για τη νέα του σχέση.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως είναι μαζί, διευκρινίζοντας πρώτα πως δεν έχει ούτε να κρύψει ούτε να πει κάτι.

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, να κρύβεστε.

«Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.» είπε χαρακτηριστικά στην Real Life και στην Νίκη Κώτσου.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά!

Να σας θυμίσουμε ότι και η ηθοποιός η οποία βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό Μας πριν λίγο καιρό είχε παραδεχθεί δημόσια ότι: «Είμαι ερωτευμένη με τον Παπαζήση, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό...» και τώρα ήταν η σειρά του ηθοποιού να μιλήσει για τη σχέση τους!

Διαβάστε επίσης

Αδαμοπούλου: Η αντίδραση για τη σχέση του πρώην συντρόφου της, Παπαζήση με την Παντούση

Αναστασία Παντούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Παπαζήση και ο ρόλος στο Κόκκινο Ποτάμι

Αναστασία Παντούση: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved