Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς.

Η τραγουδίστρια είναι έγκυος και στις 13 Νοεμβρίου ανακοίνωσε με δύο υπέροχες φωτογραφίες το ευχάριστο γεγονός!

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Το απόγευμα της Κυριακής 27/11 ο κολλητός φίλου της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι ο νονός του μωρού, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στο αυτοκίνητό τους.

Οι τρεις τους απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Μάλιστα, ο Πέτρος Τσαπαρδώνη έκανε συνεχώς αστεία στο ζευγάρι και τόσο η εγκυμονούσα όσο και ο ποδοσφαιριστής ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τη βόλτα του ζευγαριού!

Να σας θυμίσουμε μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε πει: «Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά... Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved