Ανδριολάτου: Η μούσα του Παπακαλιάτη πόζαρε τόπλες στην μπανιέρα της και έριξε το Instagram!
Showbiz

Ανδριολάτου: Η μούσα του Παπακαλιάτη πόζαρε τόπλες στην μπανιέρα της και έριξε το Instagram!

Η Κλέλια Ανδριολάτου μαγνήτισε τα βλέμματα για ακόμη μια φορά και κατάφερε να ''γκρεμίσει'' τα social media με την... ομορφιά της.

Και ενώ περιμένουμε κάθε εβδομάδα με ανυπομονησία την προβολή νέου επεισοδίου της σειράς "Μαέστρο" στην οποία πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου, η ίδια είπε να κρατήσει σε... εγρήγορση τους followers της με μια φωτογραφία που ανέβασε την… θερμοκρασία.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πόζαρε τόπλες και είπε να δημοσιεύσει το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ταξίδεψε μέχρι τη Μαδρίτη για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι λοιπόν, η Κλέλια ανέβασε χθες (27/11) την φωτογραφία που ποζάρει τόπλες μέσα στην μπανιέρα της και έγραψε στην λεζάντα:«Η Ισπανία μου χάρισε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο…».

Δείτε στην παρακάτω gallery το στιγμιότυπο:

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές ημέρες η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Night Out και μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και για το πώς πήρε τον ρόλο στο Maestro.

«Ήμουν σε μια δουλειά και χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν άγνωστο αριθμό και μου λέει “γεια σου είμαι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θες να πιούμε έναν καφέ;”. Είπα “ναι” κι όταν βγήκαμε συζητήσαμε για το Maestro κι ότι αυτό το κορίτσι θα έχει ταλέντο στο πιάνο. Πήγα στον καφέ, αλλά δεν είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με πήρε. Εγώ έμαθα ότι με πήραν για το ρόλο από την τηλεόραση. Όταν έφυγα από τον καφέ, ξεκίνησα μαθήματα πιάνου για να είμαι σίγουρη ότι αν πάρω αυτόν το ρόλο, θα έχω τουλάχιστον μια αίσθηση. Αφιέρωνα 7 ώρες διάβασμα μόνο για αυτό. Τελικά, αφού με πήραν μετά από κάποιους μήνες να κάνω οντισιόν για αυτή τη σειρά, έκανα 4-5. Δεν είναι ότι μας είπε κάποιος συγχαρητήρια, πήρες το ρόλο. Απλώς το είδα στην τηλεόραση, η νέα μούσα του Παπακαλιάτη, Κλέλια Ανδριολάτου. Πήρα την Έλενα Χριστοπούλου και της είπα πρέπει να πήρα το ρόλο»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved