Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο»
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο»

Ελένη: Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγο του Εύα Μουρτζάκη και τα δυο μικρά παιδιά του.

Ο ίδιος, δηλώνει ότι ζει την πατρότητα στο έπακρο και του αρέσει. Θυμάται τη χρυσή δεκαετία του ‘90 ως μοντέλο και τη συμμετοχή του στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό.

«Ήμουν εργένης κατά καιρούς και ήμουν φουλ εργένης. Αποφάσισα μεγάλος να κάνω οικογένεια για να είμαι συνειδητοποιημένος. Με την οικογένεια έγινα ακόμη καλύτερος άνθρωπος», παραδέχεται.

Μίλησε επίσης και για την πατρότητα: «Την πατρότητα τη ζω στο έπακρο και μου αρέσει. Δεν θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να μην ξέρω πως πέρασαν τα παιδικά τους χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου δεν μπορούσα να δω το μωρό από τα κλάματα που έριξα».

Για την γυναίκα του Εύα είπε: «Η Εύα είναι το άλλο μου μισό».

Ο Γιώργος Χειμωνέτος θυμάται την «χρυσή» δεκαετία του ’90: «Τη δεκαετία του ‘90 περάσαμε πάρα πολύ καλά».

Σχετικά με την παρουσία του στο χώρο του μόντελινγκ ανέφερε: «Δεν δούλεψα εξωτερικό σαν μοντέλο γιατί ήμουν πάντα μέλος της εθνικής ομάδας. Έκανα και μόντελινγκ και ποδηλασία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα σε καλλιστεία με το Νίκο Παπαδάκη οπού εκείνος βγήκε πρώτος και εγώ δεύτερος».

«Εμένα και τον Παπαδάκη μας κάλεσε η Ρούλα σε κάστινγκ για το μπράβο και μου είπε ότι ήθελε να δουλέψουμε μαζί», πρόσθεσε.

Ενώ μίλησε και για την συνεργασία με την Ρούλα Κορομηλά: «Δεν είχα αντιληφθεί πόσο μεγάλη ήταν η ευκαιρία να είσαι πράιμ τάιμ Σάββατο στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Στην αρχή είχα πει ‘’όχι’’ στο ‘’Μπράβο’’ γιατί δεν μου έφταναν τα χρήματα».

Και παραδέχθηκε: «Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο».

«Ετοιμάζω μια οικογενειακή ταξιδιωτική εκπομπή με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου κι ετοιμάζω κάποιες εκδηλώσεις για παιδιά με τίτλο φουλάρουμε ζωή για μια πόλη βιώσιμη», δήλωσε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved