Δανάη Μπάρκα: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστόυγεννα- Οι cozy γωνιές και η υπέροχη θέα!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστόυγεννα- Οι cozy γωνιές και η υπέροχη θέα!

Η Δανάη Μπάρκα έχει μπει για τα καλά στο απόλυτο Christmas mood και περιμένει πώς και πώς να έρθουν οι γιορτινές μέρες για να απολαύσει τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο MEGA "Πάμε Δανάη".

Η Δανάη Μπάρκα με το γεμάτο χαμόγελο και την θετική της ενέργεια, χρωματίζει με τον δικό της τρόπο τα πρωινά μας και η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που την λατρέυουμε λίγο παραπάνω.

Η ίδια είναι ιδιάιτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και σχεδόν καθημερινά ανεβάζει περιεχόμενο από την εκπομπή της και τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα υπέροχο σπίτι και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές χαρακτηριστικές γωνιές του, ενώ βλέπουμε μέσα από τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα ότι λατρεύει το minimal στοιχείο, αλλά και τα απαλά χρώματα. Το απόγευμα της Δευτέρας (28-11) η παρουσιάστρια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το στολισμένο σπίτι της για τα Χριστούγεννα, ενώ παράλληλα μας έδειξε και την υπέροχη θέα από το σαλόνι της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved