Showbiz

Κορομηλά: Το backstage video που δημοσίευσε και το δημόσιο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν τηλεοπτικά, σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Ελένη".

26 χρόνια είχαν περάσει από την τελευταία τους κοινη τηλεοπτική εμφάνιση και οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ευτυχισμένες από ποτέ.

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου στην εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη, με τις δυο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση από κοινού. Μάλιστα, τα όσα ειπώθηκαν, σχολιάστηκαν έντονα σε γενικότερο βαθμό, ενώ η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την κράτησε για καιρό μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Πολλές φορές μέσα στη συζήτησή τους, ειπώθηκε και το ότι στα διαλείμματα είχαν πεθάνει στα γέλια με διάφορα αστεία περιστατικά που μοιράστηκαν, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (28-11) η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα διαλείμματα της εκπομπής, ενώ στη λεζάντα της ευχαρίστησε δημόσια την Ελένη Μενεγάκη για την φιλοξενία!

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ'την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.
Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved