Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός- Αναβάλλεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί!
Showbiz

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός- Αναβάλλεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί!

O Μιχάλης Ιατρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που είχε από παλαιότερη επέμβαση που είχε κάνει και ως εκ τούτου η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ακυρώνεται για τις επόμενες μέρες. 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής του, Νίκος Ορφανός, η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή, αλλά θα πρέπει να γίνει εντελώς καλά μέχρι να επιστρέψει.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο, μετά από περιπετεια που είχε με την υγεία του. Ο Νίκος Ορφανός, με δημοσίευσή του στο Facebook ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο και ως εκ τούτου, οι επόμενες παραστάσεις θα ακυρωθούν.

«”Άσπρο Πάτο” αναβολή παραστάσεων: Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης.

Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γαλανός στην ανακοίνωσή του.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανακοίνωσή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved