Πατριαρχέας - Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί - Δεν πάει ο νους σας
Showbiz

Πατριαρχέας - Δράκου: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί - Δεν πάει ο νους σας

Η Βίβιαν Δράκου και ο Θανάσης Πατριαρχέας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και διανύουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Η Βίβιαν Δράκου πριν από περίπου δύο μήνες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Θανάση Πατριαρχέα.

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς πόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300 γραμμάρια. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο, θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό. Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και, όπως στις άλλες δύο γέννες, ήταν απίστευτα υποστηρικτικός», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Και είχε προσθέσει:«Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε, μου κράταγε το χέρι, μου έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης έκοψε τον ομφάλιο λώρο».

Αυτές τις ημέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου απολαμβάνουν τις πρώτες διακοπές μετά την έλευση του νέου μέλους και βρίσκονται στη Δημητσάνα Αρκαδίας.

Μάλιστα, η personal trainer έκανε πεζοπορία με τη νεογέννητη κόρη της και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το όνομα που θα δώσουν στην μικρή.

«Laetitia’s first hiking», έγραψε η Βίβιαν Δράκου και αποκάλυψε πως η μικρή θα ονομαστεί Λετίσια. Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή».

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved