Θανάσης Κουρλαμπάς: «Θέλω στο τέλος ο Ηλίας να είναι με τη Φιλιώ»
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Θέλω στο τέλος ο Ηλίας να είναι με τη Φιλιώ»

Αυτή είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά για τον Θανάσης Κουρλαμπάς, καθώς εκτός από το ρόλο του, για τρίτη σεζόν, στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, παίζει σε τρεις παραστάσεις, εκ των οποίων τη μία τη σκηνοθετεί κιόλας.

Σε ένα διάλειμμα από τα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμά του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά.

Για τρίτη χρονιά «συνταξιδεύετε» με τον Ηλία Μαργαρίτη, στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Τι έχετε αγαπήσει σε αυτόν το χαρακτήρα;

Έχω αγαπήσει την αφέλειά του σε σχέση με τις επιπτώσεις που έχει η συμπεριφορά του στους άλλους. Ο τρόπος που κινείται με τα συναισθήματά του -διότι είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος ο Ηλίας- και τα όποια ελαττώματά του πρέπει να τα δει κανείς από αυτό το πρίσμα. Απλώς, οι χαζομάρες και οι επιλογές του προκύπτουν από το βαθύ συναισθηματισμό του και την ανάγκη του να ζήσει καλά με τον άνθρωπο που αγαπά.

Θα χωρίσει από τη Βαλέριο;

Αυτό είναι προς έκπληξη του κοινού.

Θα περάσει κι άλλες κρίσεις ο γάμος τους, δεδομένου ότι και εκείνη θέλει τον παπα Νώντα;

Είναι ένας γάμος που έχει στηριχτεί σε συμφέροντα... Αυτό τα λέει όλα.

Φέτος η σειρά, σε μια σεζόν σκληρού ανταγωνισμού στη ζώνη, δεν κάνει τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Είναι κάτι που σας στενάχωρε αυτό;

Με προβληματίζει, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό, διότι σε ένα καθημερινό σίριαλ που πηγαίνει και τρίτο χρόνο, πρέπει να βρεθεί μια συνταγή για να κρατήσει το ενδιαφέρον, και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Θεωρώ όμως ότι ο κόσμος αγαπά πολύ τη σειρά, το διαπιστώνω καθημερινά από τη συναναστροφή μαζί του, και -νομίζω- δικαίως, καθώς εμείς όλοι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved