Σοφία Σεϊρλή: «Είχα δεχθεί και κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα το Μαύρο ρόδο»
Showbiz

Σοφία Σεϊρλή: «Είχα δεχθεί και κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα το Μαύρο ρόδο»

Η Σοφία Σεϊρλή μετράει πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και αρέσκεται να αναμετριέται με ρόλους που δεν έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Με αφορμή τη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», όπου υποδύεται τη μοναχή Αυξεντία, μιλάει για όσα η γοήτευσαν και είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε. Ακόμη, αποκαλύπτει κάποιες από τις εξελίξεις που Θα δούμε πολύ σύντομα!

  • Τι αίσθηση σας έχει αφήσει, μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, η τρέχουσα σεζόν;

Η αλήθεια είναι ότι όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά, ευτυχώς, είμαι τόσο απασχολημένη με τη δουλειά μου, που ξεχνιέμαι λίγο. Δεν προλαβαίνω να κοιτάξω τα δύσκολα.

  • Επομένως, η τέχνη λειτουργεί σαν μία διέξοδος από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας;

Σαφώς. Ειδικά στη δική μας δουλειά είναι σαν να ζεις τη ζωή του προσώπου που υποδύεσαι. Είναι σαν να ζεις αλλού. Μετά τη δουλειά, επιστρέφεις κουρασμένος/η στο σπίτι σου, και τελειώνει η ιστορία. Προσωπικά, ενημερώνομαι για τα νέα της επικαιρότητας, αλλά δεν προλαβαίνω να εμβαθύνω πολύ.

  • Πόσο εφικτό είναι να μην κουβαλάτε τον ρόλο κάποιου σίριαλ ή θεατρικού έργου στο σπίτι;

Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις σιγά-σιγά. Αλίμονο αν κουβαλούσα τον εκάστοτε ρόλο και στο σπίτι μου. Από εκεί και πέρα, άλλο σκέφτομαι τον ρόλο και άλλο τον έχω και μπαινοβγαίνω σε αυτόν. Για εμένα, πλέον, είναι πολύ εύκολο το δεύτερο.

  • Ποια είναι η σχέση σας με την τηλεόραση δεδομένου ότι επιστρέψατε σε αυτήν ύστερα από πολύχρονη απουσία, το 2021 με τις «Άγριες Μέλισσες» (ΑΝΤ1) και τις «Καρτ ποστάλ» (EPT 1);

Στη ζωή μου και στην καρδιά μου έτσι κι αλλιώς προηγείται το θέατρο, αλλά με γοητεύει πολύ και η τηλεόραση, η εικόνα και ο τρόπος που λειτουργείς ως ηθοποιός.

  • Φέτος, πρωταγωνιστείτε στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Ποια στοιχεία σάς κέντρισαν το ενδιαφέρον και είπατε το «ναι»;

Είχα δεχθεί και κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα τη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο», γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον να υποδυθώ μία μοναχή και όλη αυτή η ιστορία με το μοναστήρι. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και όχι μια από τα ίδια.

  • Διαβάζοντας τα πρώτα σενάρια της σειράς, περιμένατε ότι θα έχει αυτή την επιτυχία;

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, και εγώ φοβόμουν λίγο. Τουλάχιστον έως ότου ξεκίνησε η προβολή της σειράς. Από εκεί και πέρα, σίγουρα, είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι η δουλειά σου πηγαίνει καλά. Το παρατηρώ στον δρόμο που με αναγνωρίζουν και μου μιλάνε, είπε η Σοφία Σεϊρλή στο my tv.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved