Άννα Μαρία Βέλλη: Η μακροσκελής ανάρτησή μετά την εξομολόγηση καρδιάς για την κακοποιητική σχέση της
Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Η μακροσκελής ανάρτησή μετά την εξομολόγηση καρδιάς για την κακοποιητική σχέση της

Η Άννα Μαρία Βέλλη πριν από λίγες ώρες, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από την ψυχή της, μιας και αναφέρθηκε εκτενώς σε μια κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, με τον τότε σύντροφό της να την κακομεταχειρίζεται και να την χτυπάει. 

Μιλώντας σε εκδήλωση μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη διάδοση και την προώθηση ιδεών η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση εξιστορώντας πολλά περιστατικά που έζησε με αυτόν τον άνθρωπο.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είπε χαρακτηριστικά για την συγκεκριμένη σχέση περιγράφοντας τα όλα οσα πέρασε στα χέρια του πρώην συντρόφου της: "Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου.

Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία"

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Μετά από όλα όσα είπε, η νεαρή Youtuber δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων υποστήριξης από γυναίκες, οι οποίες και δήλωσαν την συγκίνησή τους έντονα για το θάρρος της κοπέλας, που βγήκε και μίλησε δημόσια για όλα εκείνα που της είχαν συμβεί. Το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας:

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη.

Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενεχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω εν δήμο) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved