Θυμάστε την Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα
Showbiz

Θυμάστε την Κατιούσα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα

Η Μάρα Μπαρόλα είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός της γενιάς της με αρκετές τηλεοπτικές παρουσίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στην ιστορία της τηλεόρασης.

Οι δύο πιο χαρακτηριστικοί τηλεοπτικοί της ρόλοι ήταν αυτός της Κατιούσας στο Καφέ της Χαράς και της Λίλης στο Μίλα μου βρώμικα.

Η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για τον ρόλο της Κατιούσας: «Για μένα ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά είναι παραπάνω από συνεργάτες. Είναι αγαπημένοι φίλοι και τους χρωστώ πολλά, καθώς έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές και πριν και μετά το “Καφέ”, πάντα με επιτυχία και αρμονία».

Και είχε προσθέσει:«Ο ρόλος στο “Καφέ της Χαράς” προέκυψε από ένα ρόλο που ερμήνευα τότε στο θέατρο με το Χάρη πρωταγωνιστή και την Άννα στη σκηνοθεσία, σε μια διασκευή του έργου του Λαμπίς “Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας”, όπου έπαιζα δύο ρόλους – ένας εκ των οποίων ήταν μια Ρωσίδα καπελού, στην οποία και στηρίχτηκε ο ρόλος της “Κατιούσα” στο “Καφέ”».

Τι κι αν έχουμε να δούμε την Μάρα Μπαρόλα αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery δεν έχει αλλάξει καθόλου. Κατά καιρούς έχει πειραματιστεί μόνο με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved