Μαρία Ηλιάκη: Είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ - Πόζαρε στο κρεβάτι της και μας έδειξε τους κοιλιακούς
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ - Πόζαρε στο κρεβάτι της και μας έδειξε τους κοιλιακούς

Η Μαρία Ηλιάκη διαθέτει ένα από πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Η Μαρία Ηλιάκη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους followers της υπέροχα στιγμιότυπα ενώ πρόσφατα θέλησε να εξηγήσει πώς έχει καταφέρει να μην πάρει ούτε γραμμάριο.

«Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Όσες φορές έρχομαι διακοπές και τρώω τον άμπακο δεν παίρνω κιλά. Είναι οι πρώτες ύλες που είναι ωραίες; Είναι που τα τρώω όλα με πολύ κέφι; Τώρα μιλάμε, από ότι έχω συνηθίσει, τα διπλάσια. Είναι που δεν με νοιάζει; Και σήμερα έκανα και ένα φανταστικό πρωινό. Πήρα το κουλούρι Θεσσαλονίκης κι έβαλα γραβιέρα Κρήτης και μέλι. Κάντε το και θα θυμηθείτε», λέει η ίδια στο βίντεο της.Τα τελευταία χρόνια, ακόμα και μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαρία Ηλιάκη καταφέρνει και διατηρεί το σώμα της καλλίγραμμο.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μας δείξει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της και έτσι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Η ίδια δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε… πανικό.

Με το χαμόγελο στα χείλη, η Μαρία Ηλιάκη ξετρέλανε τους followers της οι οποίοι έσπευσαν να αποθεώσουν τους κοιλιακούς της.

Δείτε στην gallery την φώτο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved