Σπίτι με το Mega: Τα πρώτα συγκινητικά λόγια του Νίνο και το ζεστό καλωσόρισμα από τη Ρούλα Κορομηλά
Showbiz

Σπίτι με το Mega: Τα πρώτα συγκινητικά λόγια του Νίνο και το ζεστό καλωσόρισμα από τη Ρούλα Κορομηλά

Πρωταγωνιστής στη μουσική εκπομπή Σπίτι με το Mega είναι απόψε (3/12) ο Νίνο τον οποίο υποδέχτηκε με πολύ γλυκά λόγια η Ρούλα Κορομηλά

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης έκανε εμφάνιση στο πλατό του μουσικού σόου ανανεωμένος, όπως παρατήρησε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία μίλησε για τον καλλιτέχνη Νίνο.

Εκείνος από την πλευρά του επεσήμανε πως ναι μεν έχει αλλάξει εξωτερικά από τον καιρό που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, όμως στη βάση του ως άνθρωπος είναι ο ίδιος ακριβώς.

Ο Νίνο παίρνοντας τον λόγο είπε ότι σήμερα έχει... επέτειο από την ημέρα που ξεκινούσε αυτή η μεγάλη διαδρομή του στο τραγούδι. Μην ξεχνάμε ότι το 2002, δηλαδή ακριβώς πριν από 20 χρόνια ο Νίνο έγινε γνωστός πανελλήνια από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παραδέχτηκε ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή που το όνειρό του ήταν να βγάλει τα δικά του τραγούδια και να γίνει γνωστός στο κοινό, έζησε πολλές επιτυχίες αλλά και πολλές αποτυχίες. Τόνισε δε ότι και τα εύκολα αλλά και τα δύσκολα είναι το ίδιο δύσκολα διαχειρίσιμα.

Ο Νίνο στη συνέχεια έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Κάθισε πίσω από το πιάνο αφού προηγουμένως ζήτησε από τη Ρούλα Κορομηλά να υποδεχτεί τον καλό του φίλο Θοδωρή Φέρρη στο πλατό για να τραγουδήσουν μαζί κομμάτια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Και φυσικά το πάρτι ξεκίνησε με απίθανες ερμηνείες και από τους δύο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Δείτε τον Θοδωρή Φέρρη να τραγουδάει την επιτυχία του Τα αμαρτωλά σου μάτια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved