Λάουρα Νάργες: Το νέο βίντεο με τον γιο της, τα τραγούδια και το pyjama party
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Το νέο βίντεο με τον γιο της, τα τραγούδια και το pyjama party

Η Λάουρα Νάργες στις 21 Σεπτεμβρίου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τον μικρό Αλέξανδρο να τους έχει κλέψει την καρδιά.

«Με είδαν οι δερματολόγοι μου και μου λένε ¨Λαουράκι όπως είσαι μπες για θεραπείες". Μόλις κάναμε το Fractional co2 στο σώμα μου για να εξαφανίσουμε τις ραγάδες που έκανα, οι περισσότερες φυσικά έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Αύριο το σημείο αυτό θα είναι αρκετά ερεθισμένο ωστόσο γίνεται ανάπλαση και σε 15 ημέρες, στο επόμενο ραντεβού θα έχουμε ήδη πρόοδο. Είναι κόκκινες οι ραγάδες και η κατάσταση σώζεται συγκριτικά πιο εύκολα», είχε γράψει πρόσφατα η ίδια στα social media.

Φαίνεται όμως πως τα σημάδια δεν την πτοούν και σήμερα, η Λάουρα Νάργες προέβη σε μια διαφορετική ανάρτηση αφού επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας ένα υπέροχο βίντεο με το παιδί της!

«Τραγουδάμε κρυφά από τον μπαμπά που με θεωρεί άφωνη (σιγά) την μαμά», έγραψε η ίδια πάνω στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved