Παπακαλιάτης: Σε αυτόν τον επώνυμο φίλο του έχει να τηλεφωνήσει επτά μήνες
Showbiz

Παπακαλιάτης: Σε αυτόν τον επώνυμο φίλο του έχει να τηλεφωνήσει επτά μήνες

Αν ρωτήσεις τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τι νιώθει ότι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια θα σου πει με το γνωστό αυθορμητισμό του «αληθινούς φίλους μέσα από τη δουλειά».

Και αυτό για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι από τα πιο σημαντικά, αν όχι το σημαντικότερο. Δύσκολα θα ακούσεις ηθοποιό που έχει συνεργαστεί μαζί του σε κάποια σειρά ή ταινία του να πει αρνητική κουβέντα για εκείνον ή έστω ότι δεν πέρασε καλά στα γυρίσματα.

Ναι, ο Παπακαλιάτης ξέρει να δημιουργεί παρέες. Οι φίλοι του λοιπόν, αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «ερωτηματολόγιο» με τον ίδιο να απαντά «challenge accepted».

Ανάμεσά τους και ο Πάνος Μπυζουράκης, ο οποίος έθεσε ερωτήσεις… αφοπλιστικές.


Αγαπημένε μου Χριστόφορε, θα ξεκινήσω με γενικές ερωτήσεις για να σπάσουμε λίγο τον πάγο, μιας και είναι η πρώτη φορά που θα σου πάρω συνέντευξη.

Ερώτηση πρώτη: Τι είναι για σένα φιλία; Και χάνει καθόλου την αξία της άμα έχεις να πάρεις τον άλλον τηλέφωνο 7 μήνεε; Και, εντάξει, πες πως εγώ ήμουν διακοπέ5, εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου;

«Καλέ μου αδελφέ Πάνο, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο. Σου υπόσχομαι να επανορθώσω μόλις παραδώσω στους ξένους και το τελευταίο επεισόδιο του «Maestro».

Ερώτηση δεύτερη: Στην Αμερική ξέρω ότι σου πρότειναν να σκηνοθετήσεις δύο χολιγουντιανά σενάρια. Το ένα ήταν θρησκευτικού περιεχομένου και το άλλο ήταν με σκυλάκια. Απέρριψες και τις δύο προτάσεις και προτίμησες να κάνεις διακοπο-γυρίσματα στους Παξούς. Μα τι έχει αυτός ο «Μαέστρος»; Μέλι;

«Όντως το θυμάσαι αυτό; Που είχα γυρίσει κατενθουσιασμένος από ένα μεγάλο στούντιο με το σενάριο και το ανοίγω να το διαβάσω και ήταν ένας σκύλος που μιλούσε... Τι ήττα ήταν αυτή! Βέβαια η ταινία έσκισε και ήταν τεράστια εισπρακτική επιτυχία, οπότε μπορεί και να είχα κάνει λάθος που αρνήθηκα. Αλλά δε βαριέσαι... Όλα για καλό... Τελικά ο «Μαέστρος» ήταν να γίνει!»

Ερώτηση τρίτη: Οι συμβουλές που μου έδινες μέσα στα χρόνια ήταν πάντα ακέραιες και επί της ουσίας και δεν ήταν διόλου εύκολο να πραγματωθούν, αλλά κάτι κατάφερα. Εσύ ακολούθησες καμία από αυτές;

«Μα, ρε αδελφέ, εγώ ήμουνα αυτές οι συμβουλές και σου τις έλεγα για να τις ακούω κι εγώ. Αλλά δεν εφαρμόζονται και τότε. Αν ήταν τη χρονιά που κάναμε γύρισμα (σ.σ.: για τη σειρά «4») ξέχνα τα όλα. Λάθος σ’ τα έλεγα... Abort, abort, abort!», απαντά ο ίδιος μέσα από το περιοδικό Down Town.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved