Καληφώνη: Το νέο της σπίτι και η ντουλάπα που ζηλέψαμε- Τα αμέτρητα ρούχα και ο μεγάλος καθρέφτης!
Showbiz

Καληφώνη: Το νέο της σπίτι και η ντουλάπα που ζηλέψαμε- Τα αμέτρητα ρούχα και ο μεγάλος καθρέφτης!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει υπέροχο γούστο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέο outfit που επιλέγει, ανάλογα την περίσταση, και τις περισσότερες φορές ζηλεύουμε λιγάκι παραπάνω!

Η ίδια ασχολείται πολύ ενεργά με το μόντελινγκ και της αρέσουν τα απαιτητικά concept ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει και το δικό της brand με ρούχα και κάθε μέρα, οι fans των ρούχων της μεγαλώνουν όλο και περισσότερο.

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια, μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM, που είχε δώσει τον καλύτερό της εαυτό και είχε φέρει εύκολα σε πέρας τις περισσότερες από τις δοκιμασίες που είχε κληθεί να αντιμετωπίσει. Παρόλα αυτά, εκείνη αποφάσισε να αποχωρίσει από το ριάλιτι οικειοθελώς, μιας και είχε αποφασίσει να κυνηγήσει το όνειρό της εκτός του ριάλιτι μοντέλων.

Έτσι και έγινε, μιας και μετά την αποχώρησή της, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας και να δοκιμαστεί σε διάφορα πράγματα, ενώ παράλληλα δημιούργησε και πριν από μερικούς μήνες το δικό της brand και μαζί με τους συνεργάτες της έχουν φέρει κάτι απόλυτα δικό τους στην ελληνική μόδα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, πέρα από τα επαγγελματικά της, που πηγαίνουν όλα πολύ καλά, βρίσκεται και σε μια υπέροχη φάση της ζωής της, μιας και είναι φουλ ερωτευμένη και πρόσφατα μετακόμισε και στο νέο της σπίτι, γεγονός που την έχει ανανεώσει και την κάνει να αισθάνεται τέλεια.

Η ίδια αγαπάει τη μόδα και αυτό φαίνεται ακόμα και από το σπίτι της, μιας και από πριν είχε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό δωμάτιο, το οποίο και το είχε φτιάξει σαν ντουλάπα, με διάφορα ράφια και κατασκευές, τις οποίες και είχε επιλέξει.

Τα ρούχα της είναι μοιρασμένα δεξιά και αριστερά, ενώ σε κάποιο σημείο είναι συγκεντρωμένα όλα της τα παπούτσια. Στο κέντρο του δωματίου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει τοποθετήσει έναν μεγάλο καθρέφτη, στον οποίο και ποζάρει συνεχώς, για να επιλέξει τα outfits της. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, γεγονός που επιβεβαιώνεται μέσα από κάθε νέο story που ανεβάζει στον λογαριασμό της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Μάλιστα, στο κανάλι της στο Youtube είχε δημοσιεύσει πριν από μερικούς μήνες ένα βίντεο, στο οποίο και μας δείχνει την υπέροχη ντουλάπα της και πώς την οργανώνει. Αυτό ήταν λίγο πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι, αλλά το δωμάτιο είναι σχεδόν ίδιο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved