Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: Η δουλειά που μετάνιωσε και το σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό & γούνα

Gossip-tv Team

Η Ευαγγελία Μουμούρη σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» σε ένα διάλειμμα από την παράσταση Mamma Mia στην οποία πρωταγωνιστεί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύζυγό της, στις συνεργασίες που είχε στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε κι ένα μικρό της ''μυστικό''.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν αληθεύει ότι έχει συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για να κάνει το σύμφωνο συμβίωσης είπε: «Ισχύει. Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Και κάποια στιγμή της λέω «σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης». Μου λέει «να το κάνεις την τάδε ημερομηνία». Λέω εντάξει. Γιατί να μην το προφυλάξω;».

Ενώ στη συνέχεια, η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχεται ότι την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης πήγε στο δημαρχείο με μαγιό και γούνα.

«Είπαμε ότι τελικά δεν θα γίνει εκείνη την ημέρα, τσατίστηκα με τον άντρα μου και λέω ας πάω κολυμβητήριο. Φοράω το μαγιό, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «έλα, λύθηκε το θέμα, σε 10 λεπτά εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Στη στήλη «Ναι ή Όχι», η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει πει ναι σε δουλειά μόνο για τα λεφτά και το μετάνιωσε πικρά, ότι έχει συμμετάσχει σε παράσταση ή σήριαλ που τώρα αναρωτιέται πώς άντεξε αλλά και πως έχει «σπάσει» δίαιτα στις πρώτες 24 ώρες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved