Ντίνος Καρύδης: «Είμαι 85 ετών και οι περισσότεροι φίλοι μου δυστυχώς έφυγαν»
Showbiz

Ντίνος Καρύδης: «Είμαι 85 ετών και οι περισσότεροι φίλοι μου δυστυχώς έφυγαν»

Ο Ντίνος Καρύδης σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μίλησε για τις απώλειες που μετράει από το φιλικό του περιβάλλον. Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη με τις οποίες είχε συνεργαστεί και οι οποίες ήταν πολύ καλές του φίλες. 

Ο μεγάλος ηθοποιός επίσης μίλησε και για όλους εκείνους που τον πίκραναν στη μακρά διαδρομή του...

Στη δουλειά κάνατε φίλους πραγματικούς;

Είμαι 85 ετών και οι περισσότεροι φίλοι μου δυστυχώς έφυγαν. Έκανα πραγματικούς φίλους. Η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος ήταν πραγματικοί μου φίλοι. Έφυγαν όλοι. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλη μου επίσης. Αποκάλεσα κάποια στιγμή εκτός κειμένου έναν ηθοποιό στη σκηνή, μπάρμπα και ο κόσμος γέλασε. Ήρθε εκείνος έξαλλος και μου είπε δεν θα το κάνεις ποτέ ξανά αυτό. Η Αλίκη του είπε, τι λες δεν βλέπεις τι έγινε κάτω; Φυσικά και θα το πεις ξανά, αλλιώς θα θυμώσω μου είπε η Αλίκη. Αυτή ήταν η Αλίκη. Τον Μουσούρη τον γνώρισα όταν ήμουνα νεαρό παιδί 16-17 και πούλαγα κεριά και σταμάτησε ένας ηθοποιός να πάρει κεριά και του είπε εκείνος έλα έλα γρήγορα. Του είπα γιατί κύριε, εμείς γιατί είμαστε εδώ δηλαδή. Όταν μετά από χρόνια βρέθηκα στο δικό του θέατρο, του το είπα κάποια στιγμή στα καμαρίνια. Συγκινούμαι όταν τους θυμάμαι.

Εσείς πιστεύατε ότι υπάρχουν μικροί και μεγάλοι ηθοποιοί ή μονάχα μικροί και μεγάλοι ρόλοι;

Όχι υπάρχουν μονάχα καλοί και κακοί ηθοποιοί. Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι. Ακόμη και σε μικρούς ρόλους υπάρχουν καλοί ηθοποιοί. Δεν έχει σημασία.

Υπήρξαν και άνθρωποι που σας πίκραναν στη διαδρομή.

Φυσικά, συμβαίνει εξάλλου σε όλους τους χώρους. Ακόμη και δικηγόρος να είσαι θα υπάρξουν αυτά. Υπάρχουν και συνάδελφοι που με πίκραναν και μπορεί να τους πίκρανα κι εγώ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved