Κλέλια Ανδριολάτου: Θυμάστε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι η μούσα του Παπακαλιάτη;
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Θυμάστε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό ήταν ζευγάρι η μούσα του Παπακαλιάτη;

Στο παρελθόν η Κλέλια Ανδριολάτου υπήρξε ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιο. Ρένο Ρωτά με τον οποίο γνωρίστηκαν στην παραστάση «Κι ένα εξοχικό παρακαλώ». 

Εκεί συνεργάστηκαν θεατρικά ενώ ερωτεύτηκαν και πέρασαν μαζί 3 χρόνια κοινής πορείας.Το 2019 το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως διατηρεί μεταξύ του καλές σχέσεις.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ρένος Ρώτας προσφάτως σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για την Κλέλια και τον έρωτα που μοιράστηκαν.

«Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής.»!

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ.»!

Ο Ρένος Ρώτας κατέληξε λέγοντας: «Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δε θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δε θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές»!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του άλλοτε ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved