Ερωτευμένα ζευγάρια, celebs σε Χριστουγεννιάτικα ψώνια και η βόλτα του Jean Paul Gaultier στο κέντρο
Showbiz

Ερωτευμένα ζευγάρια, celebs σε Χριστουγεννιάτικα ψώνια και η βόλτα του Jean Paul Gaultier στο κέντρο

Μια εβδομάδα γεμάτη ωραίες εικόνες.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι επώνυμοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους αλλά και τις εξόδους τους σε στολισμένα μαγαζιά. Και ποιον δεν συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr;

Ερωτευμένα ζευγάρια σε όμορφες βραδιές, επώνυμες κυρίες για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους και φυσικά τον του Jean Paul Gaultier στο κέντρο με την αγαπημένη του φίλη, Χριστίνα Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη να κάνει τις αγορές της στη Γλυφάδα ενώ στο ίδιο mood απαθανατίστηκε και η Ζέτα Δούκα συντροφιά με μια φίλη της.

Οι δυο όμορφες κυρίες έκαναν τις αγορές τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα Βόρεια προάστια.

Στη Γλυφάδα συναντήσαμε και και την Allia Al Rufai παρέα με τον άντρα της, Θοδωρή Θεοδωρόπουλο να απολαμβάνουν μια ήρεμη βόλτα με το μωρό τους, ενώ η Χριστίνα Πολίτη με τον καλό της φίλο, Jean Paul Gaultier – ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα – απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, που τόσο λατρεύει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας.

Σε μια όμορφη και τρυφερή συνάντηση πετύχαμε και τον Κωνσταντίνο Καζάκο με την σύντροφό του, Βασιλική Μακρή να απολαμβάνουν το δείπνο τους.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved