Το νέο look της Βανδή, το χρυσό κολάν της Λάμη και η επανεμφάνιση της Πέπης Τσεσμελή
Showbiz

Το νέο look της Βανδή, το χρυσό κολάν της Λάμη και η επανεμφάνιση της Πέπης Τσεσμελή

Βραδιά εξόδου η χθεσινή για τους επώνυμους και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τα… καλύτερα. Ανάμεσα σε αυτά  το νέο look της Δέσποινας Βανδή

Το βράδυ της Τετάρτης (7-12) στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον πραγματοποιήθηκε η πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του συγκροτήματος Melisses και το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι. Εμείς πάντως ξεχωρίσαμε τις υπέροχες Δέσποινα Βανδή και Νίκη Λάμη.

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με άνοιγμα μπροστά ενώ έκανε το ιδανικό μακιγιάζ για την εποχή. Ένα μακιγιάζ που μπορεί κι εσύ να κάνεις τις ημέρες των Χριστούγεννων αφού είναι απλό και παράλληλα λαμπερό. Με βάση τα ζεστά χρώματα του καφέ και ένα απίθανο eye liner ήταν μια κούκλα. Αυτό δε που μας εντυπωσίασε ήταν η αλλαγή στα μαλλιά της, αφού όπως θα δεις και στη gallery έχει αποκτήσει πλέον ένα υπέροχο ξανθό χρώμα.

Στην ίδια εκδήλωση, το παρών έδωσε και η τηλεοπτική «Μαίρη», Νίκη Λάμη με μια φανταστική εμφάνιση. Επέλεξε ένα παντελόνι – κολάν σε χρυσό χρώμα, μαύρο τοπ και μαύρο blazer.

Την ίδια βραδιά συναντήσαμε και την Πέπη Τσεσμελή σε μια σπάνια επανεμφάνιση στο θέατρο Αυλαία. Η Πέπη Τσεσμελή συμμετέχει στην θεατρική κωμωδία «Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος» και αυτό είναι το νέο βήμα στην καριέρα της μετά από αυτή στο τραγούδι.

Εκτός όμως από νυχτερινές εξορμήσεις, ο φωτογραφικός φακός συνάντησε και τρεις γοητευτικότατους άνδρες να κάνουν τις αγορές τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστεια.

Οι Αντώνης Φουρλής και Ιορδάνης Χασαπόπουλος απαθανατίστηκαν να περπατούν στο εμπορικό κέντρο, συζητώντας και κοιτώντας βιτρίνες.

Στο ίδιο εμπορικό συναντήσαμε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει τις αγορές του. Με φούτερ και βερμούδα ήταν πιο γοητευτικός από ποτέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved