Νίκος Οικονομόπουλος: «Συμπεριφέρομαι το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες»
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: «Συμπεριφέρομαι το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος με αφορμή την πρεμιέρα του στο «Fantasia» σήμερα, Παρασκευή, μιλάει για το νέο του τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει».

Ο ερμηνευτής παραδέχεται ότι του έχει γίνει πρόταση για κριτής σε talent show αλλά δεν την αποδέχτηκε και διευκρινίζει ότι αυτό που αναμένουμε δεν είναι ακριβώς ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αλλά λίγες προσωπικές στιγμές και backstage με τους συνεργάτες του.

«Νιώθω χαρά και προσμονή που θα ξεκινήσω τις εμφανίσεις μου στο ”Fantasia”. Έχω άγχος, όποιος δεν έχει άγχος δεν είναι σοβαρός στη δουλειά του» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη που οι εμφανίσεις του είναι περιζήτητες και είπε συγκεκριμένα: «Νιώθω τιμή που τα πρώτα δυο σαββατοκύριακα στο «Fantasia» είναι sold out».

Αναφορικά με το νέο του τραγούδι σημείωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Πριν τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει».

«Κριτής σε talent show δεν θα πήγαινα αν και μου έχει γίνει έμμεσα τέτοια πρόταση» παραδέχθηκε.

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει εξήγησε: «Δεν θα γίνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Απλά θα με δείτε σε λίγο πιο προσωπικές στιγμές και πως είμαι με τους συνεργάτες μου. Συμπεριφέρομαι το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τα όσα είπε ο τραγουδιστής, που σήμερα κάνει πρεμιέρα στο Fantasia!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved