Καινούργιου για χωρισμό Βασάλου - Βαλαβάνη: «Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο»
Showbiz

Καινούργιου για χωρισμό Βασάλου - Βαλαβάνη: «Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χώρισαν και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η αθλητικογράφος έχει ήδη αλλάξει σελίδα στη ζωή της. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φήμες εδώ και μήνες έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Και παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι!

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η αθλητικογράφος έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει σχέση με τον... Γρηγόρη Μόργκαν.

Ο Γρηγόρης είναι ντράμερ και αγαπάει ιδιαίτερα το σερφ και είχαμε δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα της το καλοκαίρι την ίδια ακριβώς περίοδο που είχε δημοσιεύσει στιγμιότυπα με τη σανίδα του ο Μόργκαν!

Με αφορμή ότι θα δούμε σύντομα από τον ΣΚΑΙ το survivor all star και ενδέχεται να είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλβάνη, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα πως πιστεύει ότι μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved