Άννα Μάσχα: «Δεν ήταν στις προτιμήσεις μου, όμως, το λαϊκό τραγούδι υπάρχει μέσα σε κάθε Έλληνα»
Showbiz

Άννα Μάσχα: «Δεν ήταν στις προτιμήσεις μου, όμως, το λαϊκό τραγούδι υπάρχει μέσα σε κάθε Έλληνα»

Χαμηλών τόνων ηθοποιός αλλά με ισχυρό δημιουργικό αποτύπωμα. Η Άννα Μάσχα έχει ήδη στη φαρέτρα της το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή», δύο βραβεία Αθηνοράματος κι ένα δεύτερου γυναικείου ρόλου της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία Χρυσόσκονη».

Αν και σπάνια ενδίδει στη μικρή οθόνη, φέτος μας έδωσε τη χαρά και την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», υποδυόμενη τη Διαμάντω, μια γυναίκα με μεγάλη καρδιά και χρυσή φωνή.

  • Πέρυσι, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, επιστρέψατε για ένα επεισόδιο της σειράς Καρτ Ποστάλ και φέτος σας απολαμβάνουμε στο Αυτή η νύχτα μένει. Ποιο ήταν το δέλεαρ για την αποδοχή του ρόλου της Διαμάντως;

«Ήταν πολλά πράγματα, από το ποιος θα σκηνοθετήσει τη σειρά μέχρι το ποιους θα περιλαμβάνει το καστ. Όμως το μεγαλύτερο κίνητρο όλων ήταν ο ίδιος ο ρόλος».

  • Η Διαμάντω είναι ένας φωτεινός άνθρωπος που επιβιώνει μέσα από το σκοτάδι και τη νύχτα.

«Δεν ξέρω αν είναι φωτεινός χαρακτήρας, είναι όμως πηγή δύναμης. Στέκεται στους ανθρώπους που αγαπάει κι έχει πολύ ισχυρό το αίσθημα του δικαίου. Γι' αυτό όταν κάνει λάθος ξέρει να ζητάει συγγνώμη, όπως ξέρει και να συγχωρεί. Οι άνθρωποι της νύχτας τελικά μπορεί να είναι πιο καθαροί από εκείνους που δρουν στο φως. Κάτι αστυνόμους, κάτι δημάρχους και παρατρεχάμενους. Δεν έχουν πίσω κείμενο και ό, τι υπάρχει μεταξύ τους είναι ειλικρινές κι ευθύ.

  • Δεν ξέρω τι μουσικά ακούσματα έχετε, αλλά η πίστα σας πάει πολύ!

«Κι εγώ το διασκεδάζω αφάνταστα. Δεν ήταν αυτές οι προτιμήσεις μου, όμως το λαϊκό τραγούδι υπάρχει με έναν τρόπο μέσα σε κάθε Έλληνα. Δεν είναι ένα ξένο άκουσμα. Προσωπικά δεν θα έβαζα να ακούσω τέτοια μουσική από επιλογή, αλλά τώρα την απολαμβάνω. Έχω ανακαλύψει πολλά τραγούδια και στίχους που μου αρέσουν. Αυτό που κατάλαβα σε ένα από τα πρώτα γυρίσματα στο κέντρο είναι γιατί η πίστα έχει γοητεία. Είναι ωραίο να τραγουδάς και να ευχαριστείς τον κόσμο κι εκείνος να σε αποθεώνει με λουλούδια, πιάτα και σαμπάνιες. Είναι άμεση και ένθερμη η ανταπόκριση. Η πίστα είναι ένας χώρος λατρείας και στο επίκεντρο ο τραγουδιστής είναι το αντικείμενο του θαυμασμού.

  • Η ερμηνεία σας είναι τόσο ακριβής όταν τραγουδάτε, που το κοινό αρχικά νόμιζε ότι δεν ντουμπλάρεστε φωνητικά.

«Τα τραγούδια μου τα ερμηνεύει η Βένια Καραγιαννίδου. Είναι επιτυχημένο το ντουμπλάζ Προσπαθώ να μπω στον τρόπο που το λέει η τραγουδίστρια και να βρω την ανάσα της και το δικό της flow για να έχω την άνεση που πρέπει να έχει η Διαμάντω με τα τόσα χρόνια εμπειρίας στην πίστα. Να βγαίνει ένα αποτέλεσμα άνετο και φυσικό».

  • Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Διαμάντω είναι η ψυχή του «Ονείρου»

«Ο βράχος του μαγαζιού είναι ο Στρατής, αλλά επειδή περνάει δύσκολη φάση, η Διαμάντω τη δεδομένη στιγμή είναι η κολόνα του μαγαζιού κι έχει και βοηθούς. Όλοι όσοι δουλεύουν στο Όνειρο είναι σαν οικογένεια και το πονάνε, βοηθούν και στηρίζουν, όπως ο πόντικας και ο μαέστρος, είπε η Άννα Μάσχα στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved