Αποκλειστικό βίντεο: Ο James Franco τα «έσπασε» με την Άννα Βίσση στον Διονύση Σχοινά
Showbiz

Αποκλειστικό βίντεο: Ο James Franco τα «έσπασε» με την Άννα Βίσση στον Διονύση Σχοινά

Ο James Franco διασκέδασε αλά Ελληνικά μαζί με την Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση είχε χθες (9/12) την ονομαστική της εορτή και θέλησε να το γιορτάσει στο μαγαζί που εμφανίζεται ο καλός της φίλος, Διονύσης Σχοινάς.

Η τραγουδίστρια πήρε την παρέα της και διασκέδασε με την ψυχή της. Η βραδιά είχε πολύ χορό, τραγούδι, έναν απίστευτο διάλογο με τον Διονύση Σχοινά και πολύ γέλιο που σίγουρα θα το θυμάται για όλη της την ζωή.

Στο πλευρό της πέρα από συγγενείς και φίλους βρέθηκε ο διεθνούς φήμης ηθοποιός James Franco με την σύντροφό του, Izabel Pakzad. Ο ηθοποιός είχε βρεθεί και στην τελευταία καλοκαιρινή εμφάνιση που είχε κάνει η τραγουδίστρια στο θέατρο Άλσος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο James Franco και η καλλονή σύντροφός του βρίσκονται στην Ελλάδα για τις ημέρες των Χριστουγέννων, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, το πόσο αγαπάει την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο Χολιγουντιανός σταρ ακόμα και στην πατρίδα του επισκέπτεται ελληνικά μαγαζιά για το φαγητό και την διασκέδαση του.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η Άννα Βίσση ήταν άκρως ευδιάθετη, ενώ κάποια στιγμή πήρε και το μικρόφωνο και χάρισε σε όσους βρίσκοντας εκεί μερικές ξεχωριστές ερμηνείες.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved