Ιωάννα Σιαμπάνη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της με κορονοϊό- Η ανάρτησή της!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Στο νοσοκομείο ο νεογέννητος γιος της με κορονοϊό- Η ανάρτησή της!

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Ιωάννα Σιαμπάνη, μιας και ο νεογέννητος γιος της είναι στο νοσοκομείο, αφού κόλλησε κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. 

Η πρώην παίκτρια του My style rocks και επιχειρηματίας, φροντίζει να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ζει τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από τρεις μήνες ήρθε στη ζωή ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα μάζί του, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετρά χιλιάδες followers. Αυτό έκανε και σήμερα, αλλά αυτή τη φορά δεν δημοσίευσε μια από τις γλυκιές φωτογραφίες που ανεβάζει με τον μικρό της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς με τον μικρό βρίσκεται στο νοσοκομείο, μιας και κόλλησε κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, για να είναι σίγουροι πώς είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έγραψε χαρακτηριστικά: «Πέρασε κόβιντ ο μικρούλης μας, για αυτό απείχα όλες αυτές τις ημέρες από τα social. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και είναι όλα καλά. Σας ευχαριστώ μανούλες».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved