Showbiz

Σιαμπάνη για Σπυροπούλου: «Της έριξαν πολλή λάσπη. Έπρεπε να σεβαστούν λίγο την κατάστασή της»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα συναισθήματά της για το γιο της, που γεννήθηκε πριν από δυο μήνες, αλλά και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που δέχτηκε μεγάλη επίθεση τον τελευταίο καιρό. 

Η ίδια πριν από λίγο καιρό έγινε μανούλα και ο γιος της, που θα πάρει και το όνομα Φώτιος, της έχει κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και μοιράστηκε τα πρώτα της συναισθήματα ως μητέρα πλέον ενώ φυσικά είπε πώς δέχεται συνέχεια σωρεία αρνητικών μηνυμάτων, που την κρίνουν για τις φωτογραφίες που ανεβάσει ή που θηλάζει το μωράκι της δημόσια. Παράλληλα, έκανε λόγο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που τον τελευταίο καιρό, έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από συναδέλφους της.

Για την γέννηση του μωρού της και το πώς είναι πλέον η καθημερινότητά της, η Ιωάννα Σιαμπάνη είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε ξετρελαθεί με τη γέννηση του γιου μας! Είναι ο έρωτας της ζωής μας. Παρόλο που δεν το περίμενα, ο σύζυγός μου κάνει τα πάντα για το παιδί μας. Μου στέλνουν καθημερινά κακόβουλα σχόλια στα social media γιατί προβάλεις την κοιλιά σου και το παιδί σου;»

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλα όσα έχουν ειπωθεί εναντίον της: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται την εγκυμοσύνη της με έναν δικό της τρόπο, πιο ήρεμα και προσωπικά. Όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού έχει και εκείνη το άγχος και τις αμφιβολίες της. Το ανακοίνωσε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έτοιμη. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που βίωσε. Με στεναχώρησε το πόση κακία υπάρχει εκεί έξω, για ποιον λόγο; Σεβάσου λίγο την κατάσταση. Βιώνει την πιο ιερή περίοδο της ζωής της, δεν γίνεται να σπιλώνεις έναν άνθρωπο. Κατάλαβα από κάποιες συζητήσεις μας ότι την πίκρανε πάρα πολύ αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτοί που σχολίασαν έτσι την Κωνσταντίνα είναι και εκείνοι αλάνθαστοι. Είναι απαράδεκτο για μένα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπανω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved