Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο γιος της είναι... το «κάτι άλλο»- Οι τρυφερές φωτό την ώρα που τον θηλάζει!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Ο γιος της είναι... το «κάτι άλλο»- Οι τρυφερές φωτό την ώρα που τον θηλάζει!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τότε που ήρθε στη ζωή ο γιος της, δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα του. 

Μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο έχει δημιουργήσει την οικογένεια που ονειρευόταν και ο γιος τους, που θα πάρει το όνομα Φώτιος, όσο μεγαλώνει, τους κλέβει όλο και περισσότερο την καρδιά.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, που πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Πριν από περίπου δυο μήνες, η πανέμορφη κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η ίδια μπορεί να μην μας έχει δείξει το προσωπάκι του μικρού της πρίγκιππα, αλλά συνεχώς δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές τους στο σπίτι, αλλά και τις βόλτες που κάνουν με το καρότσι. Αυτήν την φορά, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου η Ιωάννα Σιαμπάνη πόσταρε μερικές φωτογραφίες από την ώρα που θηλάζει το γιο της, ενώ εκείνη λιώνει όσο τον κρατά στην αγκαλιά της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved