Showbiz

Ήβη Αδάμου: «Νιώθω πολλές τύψεις ως μαμά, θέλω πολύ δουλειά ακόμα»

Gossip-tv Team

H Ήβη Αδάμου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη, ενώ τόνισε πώς ακόμα νιώθει τύψεις όταν έρχεται στην Αθήνα και αφήνει πίσω την κόρη της. 

Πέρα από μια υπέροχη τραγουδίστρια και performer, η ίδια είναι και μια πολύ στοργική μανούλα που πάνω από όλους και από όλα βάζει την κόρη της, που είναι σε όλα η προτεραιτότητά της.

Η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για όλους και για όλα, μιας και φέτος συνεργάζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον εκρηκτικό Διονύση Σχοινά, μια συνεργασία που την κάνει πολύ πολύ χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης, απάντησε στο ότι είναι όσο πιο οργανωτική γίνεται, για να μπορέσει όλο αυτό να λειτουργήσει σωστά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς νιώθει τύψεις όταν αφήνει την κόρη της πίσω.

Η Ήβη Αδάμου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω. Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved