Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ερώτηση για τα φαγητά που φτιάχνει, η στέρηση, η υστερία και ο απολογισμός
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η ερώτηση για τα φαγητά που φτιάχνει, η στέρηση, η υστερία και ο απολογισμός

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εκτός όλων των άλλων ταλέντων που διαθέτει είναι και μια εκπληκτική μαγείρισσα.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί τα πιάτα που ετοιμάζει για την οικογένειά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό έκανε και πριν από μερικές ημέρες που ετοίμασε για την οικογένειά της μια απίθανη μακαρονάδα με ψαρικά.

Η Αντελίνα μοιράστηκε με τους followers της βήμα προς βήμα τη συνταγή και ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε ήταν μια ερώτηση που την έκανε να μοιραστεί και τις σκέψεις της.

«Με ρωτάτε αν τρώω από τα φαγητά που φτιάχνω. Θα σας απαντήσω πως όσο μεγαλώνω και μαζεύω εμπειρίες από τη ζωή, καταλήγω ουσιαστικά πως θέλω να προχωρώ, να ανεβαίνω τα σκαλοπάτια της ζωής μου και να γεύομαι τα πάντα. Από τις χαρές, τις λύπες, τα λάθη, τα σωστά και ΝΑΙ να γεύομαι και νόστιμα φαγητά. Είμαι κάθετα ενάντια σε οτιδήποτε μου δημιουργεί στέρηση ή υστερία (είναι κοντά αυτά τα δυο). Αγαπώ την ισορροπία.

Υπάρχουν οι μέρες που θα προσέξω και μου αρέσει, το κάνω με χαρά και οι μέρες που με επιβραβεύω χωρίς καμία τύψη. Γιατί μου αρέσει να ζω, να κάτσω με την παρέα μου, να φάω, να πιω ένα κρασάκι, να μιλήσω, να μοιραστώ, να γελάσω δυνατά και την επόμενη μέρα να μαζευτώ, όχι γιατί πρέπει να μαζευτώ αλλά γιατί μου αρέσει. Οτιδήποτε είναι στα άκρα με πιέζει. Είμαι υπέρ της καλής ψυχικής και σωματικής υγείας», έγραψε η ίδια.

Δες το story της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved