Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο: «Ήταν δεύτερος πατέρας μου»
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο: «Ήταν δεύτερος πατέρας μου»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Ευρυδίκη, μιας και έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, που την στήριξε από την αρχή της καριέρας της και έμεινε δίπλα της για πολλά χρόνια!

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος δημοσιογράφος, στιχουργός και λογοτέχνης, Λεωνίδας Μαλένης, με τον οποίο και η τραγουδίστρια ήταν πολύ δεμένη και για αυτό μάλιστα τον αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Η Ευρυδίκη περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, μιας και έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Μαλένης, σε ηλικία 85 ετών. Η ίδια ήταν πολύ δεμένη μαζί του, μιας και ο δημοσιογράφος, στιχουργός και λογοτέχνης, της στάθηκε πολύ από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, όταν ήταν ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία.

«Ο Λεωνίδας Μαλένης έφυγε…Ο Λεωνίδας μας! Ο άνθρωπος που μας πήρε από το χέρι μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας έδειξε το δρόμο. Στάθηκε δίπλα μας φίλος, αδερφός, δεύτερος πατέρας σε χρόνια δύσκολα όταν ήμασταν νέοι και ευάλωτοι. Του χρωστώ τα πάντα και θα τον ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή.

Περήφανη και τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο σπουδαίος ποιητής, ο υπέροχος μπαμπάς, ο τρυφερός φίλος και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειας του. Σήμερα γίναμε όλοι φτωχότεροι αλλά το χρυσοπράσινο σου φύλλο Λεωνίδα μου θα συνεχίζει το ταξίδι του και θα φωτίζει και τις πιο σκοτεινές γωνιές της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Καλό ταξίδι στο φως», ΄έγραψε στην ανάρτησή της η Ευριδίκη.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved