Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Γυμνάζεται στο στολισμένο σαλόνι της και εντυπωσιάζει- Το μήνυμα προς τις γυναίκες!

Gossip-tv Team

Η Νάντια Μπουλέ περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τότε που ήρθε στη ζωή η κόρη της, Σέμελη, της έχει κλέψει την καρδιά 

Η παρουσιάστρια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της καθημερινά.

Η Νάντια Μπουλέ είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει περιεχόμενο, με φωτογραφίες και βίντεο, από όλα όσα κάνει καθημερινά με της μικρή της και το πώς περνούν τον χρόνο τους παρέα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, μαμά και κόρη στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους και το σαλόνι τους μετατράπηκε στην πιο cozy γωνία!

Παράλληλα, αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πώς η Νάντια Μπουλέ προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτό της, μιας και φροντίζει να τρέφεται σωστά και να γυμνάζεται κάθε φορά που έχει χρόνο. Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε και ένα υπέροχο βίντεο στο Instagram, με την ίδια να γυμνάζεται στο στολισμένο σαλόνι της και να μας δείχνει τις αγαπημένες της ασκήσεις.

"Δεν είναι αλήθεια ότι χρειάζεται πολύς χρόνος. Ούτε οι ιδανικές συνθήκες. Λίγα λεπτά κίνησης σώματος και ηρεμίας μυαλού κάνουν όλη τη διαφορά. Και μπορείτε να το κάνετε μέσα από την "ηρεμία" του σπιτιού σας" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved