Καλομοίρα: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά»
Showbiz

Καλομοίρα: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά»

Για τη ζωή της σήμερα, την καριέρα της μέχρι εδώ αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Καλομοίρα στην εκπομπή Τετ α Τετ. 

H όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει τα πάντα και κυρίως την καριέρα της πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί ξανά στην Αμερική όπου είχε μεγαλώσει. Όπως είπε, ήθελε πολλά κότσια για να τα καταφέρει και σ' αυτή την απόφασή της τη βοήθησαν ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης αλλά και ο πατέρας της.

Eurovision 2008- Καλομοίρα: Πριν ανέβουμε στη σκηνή είπαμε μία προσευχή από το Άγιο Όρος

kalomoira-2.jpg

Όταν ρωτήθηκε για πιο προσωπικά θέματα και τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, η Καλομοίρα παραδέχτηκε:

«Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

kalomoira-bousalis.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved