Μανώλης Λιδάκης: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από την Αθήνα!
Showbiz

Μανώλης Λιδάκης: Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε από την Αθήνα!

O Μανώλης Λιδάκης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σε σχέση με την μουσική του πορεία, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο που έφυγε από την Αθήνα και έχει αποφασίσει πλέον να μένει μόνιμα στην επαρχία. 

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, που πολλές φορές μάς έχει κάνει να αγαπήσουμε και να δακρύσουμε.

«Είμαι τραγουδιστής, αλλά και μουσικό όργανο, γιατί και εγώ έχω χορδές. Οποιαδήποτε γλώσσα μού δώσουν να τραγουδήσω, θα το κάνω. Μάλιστα, αυτό έγινε πρόσφατα και στην εκπομπή “Μουσικό κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τον David Bowie, όταν κλήθηκα να τραγουδήσω ένα τραγούδι του».

Φέτος, τον βρίσκουμε με καινούργια δουλειά, το τραγούδι «Στο ίδιο το σημείο», σε στίχους και μουσική του Παναγιώτη Δάρρα, που κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group και ηχογραφήθηκε στην Κρήτη, γιατί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει εγκαταλείψει την Αθήνα. «Αν δεν συνέβαινε ο κορονοϊός, μπορεί και να μην έφευγα από την Αθήνα, αλλά κάποια στιγμή ένιωσα στην Αθήνα ότι δεν έχω να κάνω τίποτα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Με είχε πιάσει και η νοσταλγία και έτσι σηκώθηκα και έφυγα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εγώ τελείωσα με την Αθήνα. Είναι πιο μπροστά η ζωή στην επαρχία. Εδώ τα πράγματα είναι όλα αλλιώς, αλλά, όταν θα έχω λόγους να επιστρέφω, θα επιστρέφω», τονίζει.

Το νέο αυτό τραγούδι έρχεται ως προάγγελος δίσκου;

«Θα είναι μια νέα μουσική ενότητα. Τώρα πια σιγά-σιγά επιστρέφουμε σε εκείνο το παλιό 45άρι. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν το πρόλαβα, αλλά παλαιότερα κυκλοφορούσαν δυο-δυο τα τραγούδια». Αυτός ήταν και ένας λόγος που έμεναν τα τραγούδια στη συνείδηση του κοινού. Τώρα, όπως λέει, τα παιδιά ακούν αυτό που θέλουν. «Η νεολαία είναι σε μια τσίτα γενικότερα, που εμείς δεν ήμασταν. Εμείς, ακόμα και από σεβασμό στη μάνα και στον πατέρα, δεν σηκώναμε τα μάτια να, κοιτάξουμε τους γονείς μας»

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved