Μανώλης Λιδάκης: «Ήταν μεγάλο λάθος που στο ξεκίνημά που πήγα στην εταιρία του Μάτσα»
Showbiz

Μανώλης Λιδάκης: «Ήταν μεγάλο λάθος που στο ξεκίνημά που πήγα στην εταιρία του Μάτσα»

Ο Μανώλης Λιδάκης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ξεκίνημά του στη μουσική, ενώ μίλησε και για τις δισκογραφικές εταιρίες. 

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, που πολλές φορές μάς έχει κάνει να αγαπήσουμε και να δακρύσουμε.

Γενικά, θεωρεί ότι "καλλιτεχνικά το πράγμα δεν κινείται στη δισκογραφία. «Η αλήθεια είναι ότι κινούμαστε μόνοι μας, διότι οι δισκογραφικές ξέρετε...». Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για ακραίες συμπεριφορές στις δισκογραφικές. Ηταν όντως τόσο δύσκολα τα πρώτα χρόνια;

«Ειδικά για μένα, ναι. Ανήκω στη γενιά μετά Καζαντζίδη - Μπιθικώτση. Μετά έρχεται η γενιά των Αλεξίου, Γαλάνη. Νταλάρα, Βιτάλη, Μητσιά, Πάριου και μετά ο αμέσως επόμενος, αλλά μόνος, είμαι εγώ. Διότι με κάτι άλλα παιδιά, που σήμερα βρήκαν και αυτά τον δρόμο τους, εγώ έχω διαφορά πέντε με έξι χρόνια. Στο ενδιάμεσο κενό, εμφανίζομαι εγώ, και μπαίνω σε αυτό που λέμε ελληνικό τραγούδι. Ηχογραφώ Χατζιδάκι, Καζαντζάκη και Ξαρχάκο. Ηταν μεγάλο λάθοςπου στο ξεκίνημά μου πήγα στην εταιρεία του Μάτσα. Ημουν σαν κουταβάκι. Από τη στιγμη που κυκλοφόρησα τον δίσκο “Ούτε που ρώτησα” της Λίνας Νικολακοπούλου και του Γιάννη Σπανού είχα αρχίσει να... ενοχλώ κάποιους.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Επειδή τώρα δεν θέλω να γίνομαι μίζερος, πάνε και μου φορτώνουν μετά έναν διπλό δίσκο που ήταν πανάκριβος. Μου έβαλαν τον μανδύα του σταρ και ήταν ένας λόγος που σκοτώθηκα και τελείωσα μαζί τους. Αργότερα τα βρήκαμε, χωρίς εξωγενείς παράγοντες που να επηρεάζουν.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved