Βασίλης Μίχας: Το Εθνικό Θέατρο, το ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και οι ηθοποιοί που θαυμάζει!
Showbiz

Βασίλης Μίχας: Το Εθνικό Θέατρο, το ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και οι ηθοποιοί που θαυμάζει!

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του σε παράσταση στο Εθνικό θέατρο, ενώ τόνισε πώς ο κινημετογράφος είναι κάτι που τον ενδιαφέρει πάρα πολύ. 

Τον ηθοποιό τον παρακολουθούμε φέτος μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Η Γη της Ελιάς" στον ρολο του Χρήστου, του πρώην σύντροφου της Μυρτάλης και ανηψιό του Λυκούργου.

Ο Βασίλης Μίχας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΒΗΜΑGAZINO και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον ρόλο που παίζει στη ζωή του η υποκριτική, ενώ δήλωσε πώς με την συμμετοχή του σε παράσταση στο Εθνικό θέατρο, εκπλήρωσε ένα πολύ μεγάλο όνειρό του.

Πριν από δύο χρόνια παίξατε στο Εθνικό Θέατρο, στην παράσταση «Το καινούργιο σπίτι» του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη. Ή θυμάστε πιο έντονα από αυτή τη συνεργασία;

«Ηταν μια συναρπαστική εμπειρία. Ηταν η πρώτη φορά που ανέβαινα σε θεατρική σκηνή. Στο μυαλό μου είναι ακόμα σαν όνειρο, σαν να μην ήμουν εγώ: ο Γιάννης Σκουρλέτης, οι συντελεστές, ήταν όλο κάτι τόσο ωραίο που ακόμα δεν μπορώ να
το συνειδητοποιήσω... Ανυπομονώ να ανέβω πάλι στη σκηνή και να νιώσω αυτό το τόσο μαγικό συναίσθημα».

Το σινεμά σάς ενδιαφέρει;

«Ο,τι έχει να κάνει με την υποκριτική με ενδιαφέρει. Το θέατρο, από το οποίο έχω πάρει μια μικρή γεύση, ήταν για εμένα κάτι που θέλω σαν τρελός να ξανακάνω. Κινηματογράφο δεν έχω κάνει ακόμα, αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμαστώ και σε αυτό. Ο,τι και να έρθει στον δρόμο μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνω με ενθουσιασμό και πολλή δουλειά. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και για εμένα αλλά και για τους σκηνοθέτες που θα με επιλέξουν».

Αλήθεια, ποιοι είναι οι ηθοποιοί που θαυμάζετε;

«Δεν θα σας πω ονόματα, αλλά με συγκλονίζουν οι ηθοποιοί που
τους βλέπεις στον ρόλο τους και λες ότι έχουν γίνει έναν με αυτόν. Υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί, Ελληνες και ξένοι, που νιώθεις πως αυτό που παίζουν δεν θα μπορούσε να το κάνει κανένας άλλος. Το όνειρό μου είναι παίξω κάποια στιγμή και εγώ έτσι έναν ρόλο. Να γίνω το ένα και το αυτό με τον ήρωα».

Εχετε δηλώσει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο μοναχικό από μια selfie. Σας προβληματίζει η εξάρτηση της γενιάς σάς από τα social media;

«Με προβληματίζει ό,τι εμπεριέχει εμμονή και εξάρτηση. Είτε αυτό είναι η ενασχόληση με τα social media είτε αυτό είναι να τρως αυστηρά και μόνο μαρού λια. Τίποτα δεν είναι κακό αν αυτό δεν γίνει έμμονη ιδέα και υπάρχει ένα μέτρο»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved