Madwalk 2022: Η μεγάλη αγκαλιά Μελέτη-Χατζηγιάννη, η αδυναμία, η αποθέωση και το γούρι
Showbiz

Madwalk 2022: Η μεγάλη αγκαλιά Μελέτη-Χατζηγιάννη, η αδυναμία, η αποθέωση και το γούρι

Χαρά που δεν κρύβεται. Αυτό σίγουρα χαρακτηρίζει την συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Madwalk 2022.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα και ο αγαπημένος τραγουδιστής που επέστρεψε στο Madwalk -μάλλον θριαμβευτικά- μετά από 9 χρόνια απουσίας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν πολύ σημαντικό σκοπό σε ένα act με κοινωνικό μήνυμα που υποστηρίχθηκε από την ΔΕΗ. Την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και το δικαίωμα μιας γυναίκας να φοράει ότι θέλει χωρίς η επιλογή του ρούχου της να σημαίνει οτι επιθυμεί να παρενοχληθεί.

Όταν η Ελεονώρα -με σούπερ εντυπωσιακή δημιουργία της Λένας Κατσανίδου- ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τον λόγο της, στη σκηνή ανέβηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδώντας τη μεγάλη επιτυχία του "Εσύ είσαι πάνω από όλα" ενώ γύρω του τα μοντέλα παρουσίαζαν δημιουργίες από όλους τους σχεδιαστές και τα brands που τις εμπνεύστηκαν και τις έφτιξαν ειδικά για αυτό το μοναδικό act.

Κι αν και είχε πρωινό -πολύ πρωινό- ξύπνημα και η ώρα ήταν ήδη περασμένη μετά το τέλος του act και αφού άλλαξε η Ελεονώρα έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη δηλώνοντας μεγάλη θαυμάστριά του. Αγκαλιά έκαναν δηλώσεις στις κάμερες με τον ίδιον να δηλώνει για την Ελεονώρα πως είναι πρότυπο γυναίκας. Μετά το τέλος των κοινών τους δηλώσεων η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε πως ο Μιχάλης για χρόνια ήταν και το προσωπικό της γούρι. Δείτε τι μας είπε.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved