Νατάσα Θεοδωρίδου: Περήφανη μαμά! Η κόρη της, Ανδριάννα πήρε το πτυχίο της
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Περήφανη μαμά! Η κόρη της, Ανδριάννα πήρε το πτυχίο της

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της έζησε η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Η μικρή της κόρη, Ανδριάνα Φουστάνου πήρε το πτυχίο της και η τραγουδίστρια είναι πιο περήφανη από ποτέ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέα με τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο και την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα, ταξίδεψαν στην Καλαμάτα για την ορκωμοσία της Ανδριάνας. Όπως ήταν φυσικό η Νατάσα συγκινημένη μοιράστηκε στιγμιότυπα από αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή τόσο για την κόρη της όσο και για ολόκληρη την οικογένεια.

Δες το βίντεο που ανέβασε με τη λεζάντα: «Είμαστε όλοι περήφανοι για σένα ….»

https://www.instagram.com/p/CmJVMzmIIWH

Η Νατάσα Θεοδωρίδου όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση με τις κόρες της. Το κάνει πλέον τα τελευταία χρόνια με την σύμφωνη γνώμη τους μιας που τα κορίτσια είναι πλέον σε θέση να διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα της μητέρας τους.

Συχνά θα δούμε στο Instagram της ωραίες στιγμές που περνούν όλες μαζί.

https://www.instagram.com/p/ClzDuHVIY-S

«Θα σου πω κάτι, που είναι μια πραγματικότητα. Στο σπίτι της Νατάσας, της Αντριάνας και της Χριστιάνας δεν έχει μπει κανείς. Ποτέ, ποτέ! Ήταν μια αρχή μου που τήρησα από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά κι έτσι αυτό το σπίτι είναι μια γυναικεία υπόθεση, που αφορούσε εμάς τους τρεις. Είχα πάντα έγνοια τα παιδιά μου να ζούνε ελεύθερα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καμία δεύτερη σκέψη για τις δικές μου επιλογές. Οι δικές μου επιλογές ήταν από το σπίτι κι έξω. Τώρα είναι μεγάλες κι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Είναι το κάστρο μας», δήλωσε πρόσφατα η ίδια μιλώντας για τη σχέση τους και πώς έχει διαχειριστεί την προσωπική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved