Καρύδη - Μαρκουλάκης - Παπακαλιάτης: Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που μας έχει μείνει αξέχαστο!
Showbiz

Καρύδη - Μαρκουλάκης - Παπακαλιάτης: Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που μας έχει μείνει αξέχαστο!

Ίσως και να είναι το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο βίντεο που κυκλοφορεί τα τελευταία έξι χρόνια στο διαδίκτυο και ανήκει στη Σμαράγδα Καρύδη!

Απολαυστικό, γεμάτο αγάπη, στιγμές οικογενειακές και φιλικές στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ωραίες νοστιμιές, φιλιά, αγαπημένα πρόσωπα και όλο αυτό «ντυμένο» με τους στίχους από το τραγούδι «Χριστούγεννα» και τη φωνή του αξεπέραστου Φοίβου Δεληβοριά.

Πρωταγωνιστές αυτού ο Θοδωρής Αθεριδης, η Βίκυ Βολιώτη με την κόρη της που τυγχάνει να είναι βαφτιστήρα της Σμαράγδας Καρύδη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πολλοί άλλοι. «Μόνο η αγάπη θα μας σώσει💫
Καλά Χριστούγεννα», είχε γράψει η Σμαράγδα Καρύδη στη λεζάντα του βίντεο που είχε δημοσιευτεί στις 25 Δεκεμβρίου το 2016.

Δες το κι εσύ!

https://www.instagram.com/p/BOcWzfYDSP1

«Μικρή, μου άρεσαν πολύ οι γιορτές, καθώς δεν είχα σχολείο. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα τρομερές προσδοκίες από τις γιορτές. Δεν περιμένω τίποτα από τις γιορτές, αλλά ούτε είμαι στενοχωρημένη που δεν περιμένω τίποτα.

Η ζωή είναι μια χαρά και εκτός Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Δεν είναι διαφημιστικό σποτ η ζωή. Μου αρέσει πολύ να ψωνίζω δώρα, αλλά όχι τις ήμερες που έχει αιχμή στα καταστήματα. Εκεί τρελαίνομαι. Μου αρέσουν κάποιες βραδιές με καλούς φίλους στο σπίτι και με ένα ωραίο φαγητό. Όλο το υπόλοιπο είναι μια κλεισούρα, με κλειστά τα μαγαζιά. Με πολλή αργία. Αυτό με μελαγχολούσε. Εμένα μου αρέσει μια πόλη που λειτουργεί. Μια πόλη που δεν κοιμάται και δεν κλείνει τίποτα», έχει πει η ηθοποιός σε ερώτηση αν πιτσιρίκα είχε προσδοκίες από τις γιορτές...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved