Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Στις 23 Δεκεμβρίου του 2021 γεννήθηκε ο γιος μου κι έτσι μπήκε ωραία το 2022»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Στις 23 Δεκεμβρίου του 2021 γεννήθηκε ο γιος μου κι έτσι μπήκε ωραία το 2022»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Σε συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα!

  • Σύντομα φεύγει το 2022. Πώς ήταν αυτή η χρονιά για σένα;

Ήταν μία πολύ καλή, δημιουργική χρονιά με πολλή δουλειά. Βέβαια, ξεκίνησε και πολύ καλά, γιατί στις 23 Δεκεμβρίου του 2021 γεννήθηκε ο γιος μου και έτσι μπήκε το 2022 πολύ ωραία.Ήταν όλα ευχάριστα και μακάρι να συνεχίσει έτσι και το 2023.

  • Τηλεοπτικά, σε απολαμβάνουμε μέσα απά τη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Όταν διάβασες για πρώτη φορά το σενάριο, περίμενες την επιτυχία που θα είχε;

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου είναι μια πολύ καλά δοκιμασμένη συνταγή.Έχουν μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική γραφή. Επίσης, υπάρχει ένα κοινό που τους ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια.

Βέβαια, επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και έχουν ανέβει πάρα πολύ τα καθημερινά σίριαλ και ο κόσμος έχει αρχίσει να συνηθίζει σε μια άλλη ροή τηλεοπτικών σειρών, σου δημιουργεί μια αγωνία το πώς θα αντιμετωπίσουν οι τηλεθεατές μια κωμωδία μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει με τις δραματικές καθημερινές σειρές. Ήταν ένα στοίχημα.

  • Στη σειρά υποδύεσαι τον Γιώργο, τι χαρακτήρας είναι;

Ο Γιώργος είναι ένας σαραντάρης με πολύ καλή δουλειά και πολύ καλό εισόδημα. Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει κουραστεί λίγο σε έναν γάμο επτά χρόνων και ψάχνει κάθε φορά μια ευκαιρία για να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του σπιτιού. Έχει χιούμορ και μερικές φορές είναι λίγο αφελής. Επίσης, έχει μεγάλο πρόβλημα με την πεθερά του, αλλά είναι ένας καλός πατέρας και αγαπάει τη γυναίκα του. Μελλοντικά θα δούμε κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, όπως για παράδειγμα ότι είναι ζηλιάρης.

  • 'Εχεις κοινά στοιχεία μαζί του;

Δεν βρίσκω τόσο πολλά κοινά σαν χαρακτήρας. Λίγο σαν κατάσταση και σαν συνθήκη εντοπίζω κοινά. Δηλαδή, ότι είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που πλησιάζει τα σαράντα και με οικογένεια. Αρχίζεις να αφουγκράζεσαι την ευθύνη του να έχεις ένα παιδί και πρέπει να συντηρείς μια οικογένεια. Εκεί βλέπω κοινά στοιχεία με τον Γιώργο, είπε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved