Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Εκεί είναι η καταστροφή μας με τη Βάσω Λασκαράκη…»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: «Εκεί είναι η καταστροφή μας με τη Βάσω Λασκαράκη…»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς περνά στα γυρίσματα με την τηλεοπτική σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

  • Στη σειρά βλέπουμε ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί και προσπαθεί πολλές φορές να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Είναι εύκολο αυτό;

Αν έχεις θέληση και υπάρχει συνεργασία στο ζευγάρι, εύκολο δεν είναι, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Η διάθεση μετράει πάντα.

  • Η σχέση του Γιώργου και της Μαίρης θα περάσει σοβαρή κρίση;

Ναι, θα περάσουν μια κρίση...

  • Κάποιες γκεστ εμφανίσεις αναστατώνουν τα ζευγάρια. Θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα ταράξει και εσάς;

Θα εξελιχθούν στην πορεία κάποιες ιστορίες που θα δημιουργήσουν έναν μικρό σαματά...

  • Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία υποδύεται τη σύζυγό σου;

Η συνεργασία μου με τη Βάσω είναι άψογη. Τη γνώρισα πρώτη φορά πριν από χρόνια που έκανα ένα γκεστ στο «Σόι σου». Περνάμε πάρα πολύ ωραία, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία. Γελάμε πάρα πολύ και άμα μας πιάσει γέλιο στα γυρίσματα, εκεί είναι η καταστροφή μας. (Γελάει.) Είναι μια πολύ ωραία συνεργασία και είμαι τυχερός που έχω μια τέτοια παρτενέρ.

  • Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σου;

Παίζει πρωταρχικό ρόλο. Δεν επιβιώνω διαφορετικά. Γελάω όσο περισσότερο μπορώ. Γενικότερα, είμαι έτσι ως άνθρωπος, δεν μπορώ καθόλου τη σοβαροφάνεια.

  • Με ποια κριτήρια επιλέγεις τις συνεργασίες σου;

Πρέπει να μου αρέσει αυτό που μου προτείνουν να κάνω, αλλά πάρα πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι συνεργάτες. Μου αρέσει να περνάω καλά, και αυτό συμβαίνει σε αυτή τη σειρά. Ξυπνάω με μεγάλη χαρά και πηγαίνω στο γύρισμα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό για τη δουλειά μας να μην πηγαίνεις με βογκητά, αλλά με χαρά!

  • Όλα αυτά τα χρόνια σού ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη δουλειά σου;

Όχι, δεν μου ήρθαν πολύ εύκολα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορεί να επηρεάστηκε από δικές μου αποφάσεις και επιλογές. Δεν θέλω να ρίξω όλο το βάρος στη δουλειά.Έτσι κι αλλιώς, και η φύση της δουλειάς δεν είναι και εύκολη, έχει πάρα πολλές αντιξοότητες. Δεν μου ήρθαν πολύ δύσκολα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν μου ήρθαν και όλα απλόχερα.Έχω κοπιάσει αρκετά. Δεν παραπονιέμαι, είμαι ευτυχής που είχα αυτή την πορεία.

  • Θεατρικά, βρίσκεσαι στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», στο θέατρο «Δημήτρης Χορν», ενώ προσεχώς θα ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ η παράσταση «Απλή μετάβαση».

Ναι. Η «Φιλουμένα Μαρτουράνο» είναι σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου με τους Μαρία Ναυπλιώτου, Μελέτη Ηλία, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιωάννα Τζίκα, Βασίλη Ντάρμα, Βασίλη Μηλιώνη και Βαγγέλη Δαούση. Δόξα τω θεώ, η παράσταση πάει πάρα πολύ καλά. Είναι μια υπέροχη συγκυρία σαν συνεργασία.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δεν υπάρχει. Είναι ευλογία, ειδικά για έναν νέο ηθοποιό, που θα κάνει τώρα τα πρώτα βήματά του να δουλέψει με τον Οδυσσέα. Είναι άνθρωπος! Η «Απλή μετάβαση» θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Φεβρουάριου, στο θέατρο Ακροπόλ, είπε ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved