O Αλμπάνης πόζαρε ημίγυμνος και αυτοσαρκάστηκε με τον πιο απίστευτο τρόπο - Δες το six pack του!
Showbiz

O Αλμπάνης πόζαρε ημίγυμνος και αυτοσαρκάστηκε με τον πιο απίστευτο τρόπο - Δες το six pack του!

Το Instagram αναστάτωσε για ακόμα μία φορά ο Αντίνοος Αλμπάνης, αναρτώντας δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τον Αντίνοο Αλμπάνη τον απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, Maestro και έχει καταφέρει να συγκινήσει με τον ρόλο του τους τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο Αντίνοος Αλμπάνης κατάφερε να αναστατώσει τις θαυμάστριες του με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πόσταρε δύο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ημίγυμνος και μας εντυπωσίασε με το απίστευτα γυμνασμένο σώμα του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μάλιστα, αυτοσαρκάστηκε, σχολιάζοντας όσους ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε:«Ναι ξέρω δεν ανεβάζω συχνά φωτογραφίες χωρίς μπλούζα γιατί πιστεύω πως οι άνθρωποι που το κάνουν
έχουν βαθιά ναρκισσιστική συμπεριφορά ή είναι χαμηλών ηθών ή τελοσπάντων επιτρέπεται να το κάνουν μόνο όταν έχει ζέστη έξω αλλά είπα να κάνω μια εξαίρεση».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved